Organisation

Rådgivning

Kim Skafte Pedersen

Kim har viet sit liv til forsikringsbranchen og har været med i snart 40 år. Kim er husets leksikon med en bred viden fra sine tidligere arbejder og kundeopgaver.

Kim fungerer ligeledes som sparringspartner for flere offentlige instanser.

Med det ”grå” hår følger både paratviden og  erfaring – også en særlig viden om risikostyring og Kim har som én af de eneste personer i landet en særlig international uddannelse indenfor Risk Management.

Cykeltøjet luftes så tit det er muligt – også i Tramuntana på Mallorca.

Morten Vestergaard

Morten har ansvaret for nysalg og implementering af nye kunderelationer. Med mangeårig erfaring fra storkunde- og mæglerafdelinger i større forsikringsselskaber og erfaring fra anden mæglervirksomhed har Morten en stærk og robust baggrund indenfor alle skadeforsikringstyper.

Morten er meget sportsinteresseret, især fodbold følger han på tætteste hold.

Morten er gift med Sara og har to børn.

Mads Nordstrøm

Mads har mange års erfaring fra det større kundesegment igennem Topdanmark og drives af at finde nye, innovative og fremtidsikreløsninger for Penfor og for vores kunderelationer.

Mads har ansvaret for at vi følger og udvikler strategien i Penfor, således at vi i fælleskab understøtter ambitionen om at styrke organisationen med nye og dygtige kompetencer og skræddersyede IT løsninger der passer til vores reele behov og forventninger.

Sammen med Vesna har Mads 5 børn, hvorfor der flere gange ugentligt kobles der af med Cross-Fit træninger, rige naturoplevelser og spændende rejser.

Andreas Anderson

Andreas har mange års erfaring med salg fra bilbranchen (bl.a. VW og BMW)  Kundetilfredshed og kundeoplevelse sættes altid i højsædet. Denne baggrund gør Andreas særdeles velegnet til at guide dig gennem dit forløb med os.

Andreas er med dig hele vejen med jævnlige opfølgninger og god information. Andreas er først tilfreds, når du er glad og har haft en super god oplevelse!

Uddannelsen til forsikringsmægler er ligeledes påbegyndt. 

I det private har Andreas en stor kærlighed til madlavning og har dyrket dette i mange år. Specielt evnerne til at bage det perfekte surdejsbrød, værdsættes i høj grad blandt hans kolleger, samt hans to små børn og kæresten Heidi.

Administration

Benedikte Skafte Pedersen

Benedikte bor i Aarhus, hvor hun er godt i gang med sin kandidatuddannelse i internationale studier.

Hun drømmer fortsat om en kat, men har ikke taget springet….

Benedikte hjælper med alle de særligt tidskrævende opgaver omkring kundedata, policer- og præmieregistreringer, opfølgninger på udestående kundeaspekter og ikke mindst registrering af økonomiske selskabsdata.

Vicky Ilja Christensen

Vicky har flere års erfaring fra skadessiden hos Tryg Sundhed og som assistancekoordinator med komplekse rejseskader igennem Falck Assistance.

Udover at tage sig af familien i Roskilde så skaber Vicky liv, glæde og god humor i huset. Og så er hun i øvrigt også god til at huske os alle sammen på de opgaver som vi ikke altid prioriterer først.